הוצאת ספנה ארוכה לייזר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/05/2013 | 09:43 | מאת: דוד

שלום אני בן 56 עברתי ניתוח לייזר להוצאת הספנה הארוכה ברגל שמאל לפני כ5 שבועות - אני מתאושש והולך בסדר(עדיין לא 100%) - הבעיה היא שביחוד בלילה בשכיבה מתחילה לה מערבולת זרמים מהעקב כלפי מעלה לפעמים עם עקיצות וכאבים שמפריע לימאד לישון -- לוקח זמן ארוך להירגע ! מה הסיבה ? היו לי תחושות כאלו ליפני הניתוח אבל היום זה הרבה יותר גרוע -- תודה

שלום תחושות כפי שאתה מתאר עלולות לנבוע מבעיה שקשורה לגרוי עצבי כתוצאה למשל מלחץ של חוליות על עצבים היוצאים מעמוד שדרה תחתון וקורנים לרגל, ולכן ממליץ להיבדק על ידי אורטופד. תחושות כאלה גם עלולות לנבוע מנזק לעצב ברגל בעקבות ניתוח הלייזר.

27/05/2013 | 16:53 | מאת: דוד

תודה דוקטור לתגובה ! אם יש פגיעה בעצב ברגל בגלל הלייזר - האם זה יפתר בסוף ? חוץ מזה עדיין יש לי נפיחות בצד הפנימי של הברך איפה שנעשה חיתוך להכנסת הסיב לוריד הספנה הארוכה - מרגיש חום חזק ונפיחות לאחר הליכה - כמה זמן לוקח להחלמה ? מעל 5 שבועות וחזרתי לגרב למשך חצי יום כי קשה בלי הגרב -- תודה רבה

מנהל פורום ורידים וכלי דם