הופעת ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/05/2013 | 02:14 | מאת: שר

שלום אני בת 29 התחלתי לסבול מהופעת ורידים בגיל 16 אשר עם השנים הלכה והחמירה הייתי עובדת בעבודות עם עמידה או ישיבה מרובה אך הפסקתי עקב המצב. כל פעם לפני הופעת ורידים חדשים אני חווה לחץ פנימי באותו המקום ברגל מספר ימים( מה זו התופעה הזאת?) בחודשיים האחרונים אני סובלת כל הזמן מלחצים כאלה באיזור הרגליים יש לי ורידים נורא בולטים בכפות הרגליים ובידיים ועכשיו הם מתחילים להראות גם לאורך שאר הרגליים. אינני בהיריון וזה מטריד אותי נורא התופעה הזאת משום שפיזית יש לי לחץ ברגל שאני סובלת ממנו,עקצוצים וחום ברגליים ובידיים ותחושת חוסר נוחות מעבר לפיזי חזותית זה נורא מכוער . מה ניתן לעשות??? מה זו התופעה הזאת ולמה היא קורת לי אני ממש בדיכאון ותחושות אובדנות מהסיפור הזה בבקשה אשמח לעזרה

שלום לך הריון עלול לגרום להרחבה זמנית בוורידים בכל הגוף בשל ההורמונים של ההריון. לאחר הלידה הכל צפוי להשתפר כך שאין צורך להיכנס לדיכאון בשל כך. במידה ועדיין יש בעיה 3 ח' לאחר הלידה, שובי אלי ואנחה אותך מה לעשות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם