הופעת ורידים לפני הריונות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/04/2013 | 19:10 | מאת: מאיה

שלום רב, אני בת 29 והחלו להופיע לי ורידים בגיל 17 בכפות הרגליים ועם השנים התופעה יותר התפשטה בשאר הרגל כאשר עכשיו יש לי ורידים מאוד בולטים בכף הרגל וורידים שמופיעים בשאר הרגל ובידיים. מעבר לכך שזה מאוד לא אסטטתי אני מרגישה כבדות וחום ברגל ועקצוצים בכפות היד. זה מפריע נורא וממש מדכא. אני עוד לפני הריונות וזה ממש מטריד אותי. מה ניתן לעשות על מנת לנסות ולצמצם הופעת ורידים נוספים ואיך ניתן לטפל בבעיה כרגע? תודה

שלום ממליץ שתעברי דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת וורידים. אם יש בעיה, חזרי אלי כי ניתן לטפל ביעילות ואנחה אותך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם