דופלקס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/04/2013 | 12:37 | מאת: משה

אני בן 53. הבעייה הרפואית היחידה שלי הינה לחץ דם גבוה. הנני לוקח ביום שני כדורים. רמפריל ואמלודיפין (5 מג כ"א). נשלחתי לבדיקה של דופלקס צואר על ידי רופאת המשפחה כיוון שהיו לי לאחרונה שני מקרים של סחרחורת. בצד ימין יצא: התפצלות: בגובה רגיל. אין שינויים אנטומו-פתלוגיים. אין הפרעה המו-דינימית. העורק הבין חוליייתי: תקין. בצד שמאל יצא משהו לא תקין. העורק המשותף המקורב:מפותל. אין שינויים אנטומו-פתלוגיים. הפרעה המודינמית קלה. העורק הפנימי המקורב:אין שינויים אנטומו-פתולוגיין. אין הפרעה המו-דינימית. העורק הבין חולייתי תקין. רופאת המשפחה אמרה שהכל תקיןואין צורך לדבר עם הרופא המומחה. ברצוני לשאול בכל זאת מהי המשמעות של הפרעה המודינמית קלה? האם עשויה להיות השפעה עתידית?

שלום לך המשמעות היא שהזרימה מעט מהירה יותר אולם יש צורך רק במעקב בשלב זה וזו נחשבת לבדיקה תקינה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם