ורידים בירך בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/03/2013 | 13:09 | מאת: טלי

שלום רב, בהריון שלישי, שבוע 25, עם ורידים ודליות בולטים, כואבים מדי פעם וחמים בירך שמאל. התופעה מתגברת עם הזמן. תור למומחה כלי דם רק בעוד חודש ובינתיים מה לעשות? קראתי על גרב אלסטית, אך האם יש גרב המתאימה לירך? איך לבחור את המתאימה? משתדלת להרים רגליים כשיכולה אבל כן עומדת הרבה ומרימה (את שני הילדים...). תודה רבה על העזרה

שלום לך ממליץ על גרב אלסטי במהלך ההריון. יש סוגים שונים כולל אלה המכסים את כל הרגל ויש אף גרבים מותאמות לבטן הריונית שמכונים 'גרבי מכנסים להריון'.

מנהל פורום ורידים וכלי דם