כאב בבהונות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/12/2012 | 11:08 | מאת: ליאת

שלום, לאחרונה יש לי כאב (שורף) בקצה בהונות הרגל זה מרגיש כאילו יש לי ציפורן חודרנית ואין לי סכרת (104). מאחר ואין לי צפרניים חודרניות והן במצב מטופל ומעולה שאלתי מה יכולה להיות הסיבה ומה עלי לבדוק? אני בת 64 ויש לי בעיות גב למיניהם בעיקר גב תחתון שמציק לי (מתאים לגל איך לא?) תודה על תשובתך ליאת

שלום לך ישנה אפשרות שמדובר על כאב קורן מעמוד שדרה תחתון לבהונות הרגלים. ממליץ שתפני בשלב ראשון לבדיקת אורטופד, ואם לא עוזר, למרפאת כאב

מנהל פורום ורידים וכלי דם