כאבים לאחר ניתוח לייזר לורידי רגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/12/2012 | 11:21 | מאת: יעל

שלום, לפני עשרה ימים עברתי ניתוח לייזר לוריד ברגלי הימנית. מאז הניתוח אני סובלת מכאבים עזים ברגל. אני לוקחת אופטלגין כל 4 שעות ונמצאת בתנועה ככל יכולתי. הכאב גדול מכדי שהכדור יוכל לעזור למרות שבבדיקה לפני יומיים הרופא אמר שזה נראה מצוין ושאפשר להוריד את הגרב האלסטית. מאז הכאב רק החריף והיום אינני מצליחה להתרומם ללא עזרה. מה עליי לעשות?

ממליץ שתפני לבדיקת מומחה כלי דם אחר שכוללת בדיקת אולטרהסאונד במרפאה לחוות דעת נוספת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם