דליות באגן

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/10/2012 | 18:45 | מאת: אור

אובחנתי עם דליות באגן. אני בת 67, אחרי ניתוחי הוצאת שחלות ורחם, ובמקום שם יש לי שארית שחלה יש לי כאבים קשים. שמקרינים לרקטום לגב תחתון, ולירך, [כמו שלומית] עד לברך ימנית. אין לי חיים. האם הכאבים האלה באמת יכולים להיות מהדליות האלה? כי הגניקולוגיתים לא יודעים לתת תשובות. ומה עושים? תודה

שלום לך די קשה לייחס ממצא של דליות באגן לכאבים אם כי זה אפשרי. ממליץ שתפני למרפאת מלפורמציות ווסקולריות באחד מבתי החולים המרכזיים ושם ישקלו לפי הממצאים צורך בטיפול. ניתן גם לפנות למרפאת כאב ולהתייעץ איתם

מנהל פורום ורידים וכלי דם