בדיקת דופלקס צוואר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/10/2012 | 07:50 | מאת: משה

אני בן 53 וסובל מלחץ דם גבוה. הופניתי לבדיקה לאחר שהיו מספר פעמים שחשתי בסחרחורת. להלן תוצאות הבדיקה ימין: העורק המשותף:אין שינויים אנטומו-פתלוגיים. הפרעה המודינית קלה. העורק הפנימי: אין שינויי םאנטומו-פתלוגיים. אין הפרעה המו-דינמית מוצא העורק החיצוני: הפרעה המודינית קלה העורק הבין חולייתי:תקין אותן תוצאות בדיוק לצד שמאל. לאחר הבדיקה נאמר לי ע"י הרופא המומחה במכון מור שהתוצאות הינן בסדר גמור. אם נאמר לי שהכל בסדר מה המשמעות של הפרעה המו-דינמית קלה? בתודה

שלום המשמעות היא שהזרימה מעט מהירה מהנורמה אך אין בכך כדי להוות בעיה בעלת משמעות רפואית.

מנהל פורום ורידים וכלי דם