וריד כואב שיצא באופו פתאומי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/10/2012 | 18:31 | מאת: יעל

שלום היום בזמן שעשיתי פעילות גופנית, הרגשתי כאב פתאומי ברגל, ראיתי שיצא לי וריד ומסביבו סימן כחול( לא קיבלתי מכה באזור המדובר), הכאב ממשיך גם כשאני יושבת ומרימה את הרגל וכואב מאוד אם אני דורכת עליה. האם יש טיפול מיידי שאפשר לעשות כדי להקל את הכאב? האם הגיוני שזה נגרם עקב פעילות גופנית? האם יש צורך לפנות לרופא? תודה

שלום ממליץ לעבור בשלב ראשון בדיקה אצל רופא המשפחה על מנת שיחליט על אופי ומקור אפשרי של הבעיה שיכול להיות או בבעיית וורידים ואז השלב הבא הוא דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה ופקקת שטחית או בעיה אורטופדית שאז כדי לעבור הערכת אורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם