נימים בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/10/2012 | 23:11 | מאת: לי

ד"ר שלום אני בת 20 לסבתא שלי ז"ל היו הרבה נימים וורידים בולטים ברגליים, לאמא שלי יש הרבה נימים או כמו שהיא קוראת לזה" מפת ארץ ישראל ברגליים " אחותי עברה 3 הריונות ועכשיו מטפלת בנימים השאלה שלי היא כזאת , שקוף שהעיניין של הנימים אצלנו תורשתי אצלי גם רואים כבר נימים קטנים מאחורי השוק בעיקר ואני בסכ"ה בת 20 האם יש משהו שאני אוכל לעשות שלא יחמיר לי את המצב בעתיד ? תודה רבה מראש .

שלום אין דרכי פעולה או משחות שמונעות התפתחות נימים. ניתן לטפל בנימים קיימות באמצעות הזרקות או לייזר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם