פגיעה בצינתור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/09/2012 | 18:40 | מאת: מירי

ד"ר שלום , אני פונה אליך מאחר ואני ובני משפחתי דואגים מאד לאחי . כיום הוא בן 28 , בגיל 6 הוא עבר צינתור שבמהלכו פגע המנתח בעורק הראשי שבמפשעה , אח"כ צינתר מהצד השני ובינתיים אחי דימם 8 שעות בבטן וניצל בנס בניתוח חירום שבוצע בו . המנתחים חששו מאד שתהיה פגיעה מוחית , שיצטרכו לקטוע רגל אך ברוך השם בסופו של דבר לא קרה אף אחד מהדברים , אחי בחור מבריק , עוסק בספורט ולכאורה הכל תקין . עם זאת אחי שחזר בתשובה בגיל צעיר והיינו מצפים שכבר יצא עם בחורה ויתחתן לא עושה שום צעד בכיוון , מאחר ואנו די בטוחים שלא מדובר בהומוסקסואליות , אמא שלי העלתה את החשש שבניתוח הוא נפגע באיבר המין או שהפריון שלו נפגע ולכן הוא לא מדבר ולא משתף אותנו , הוא מסרב בכל תוקף לאמר לנו מדוע הוא לא מעוניין להיתחתן וכשהעלנו את השאלה אם פגעו בו בניתוח מבחינה מינית הוא פשוט לא עונה . ולכן אני פונה אליך , אנחנו כבר מיואשים הוא בחור סגור ולא משתף , האם יש אפשרות שהיתה איזשהי פגיעה שהרופאים אז לא ידעו עליה והוא גילה רק בבגרותו? איך נוכל לדעת? בהמון תודה מראש...

שלום ממליץ שתפנו אותו לבדיקת מומחה לאורולוגיה ופריון הגבר על מנת שיתרשם ממצבו

מנהל פורום ורידים וכלי דם