ורידים בגוף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/09/2012 | 19:24 | מאת: ליליה

ד"ר גלילי שלום, אני בת 23 ובשנתיים האחרונות החלו לצאת לי המון ורידים ברגליים. בחודשים האחרונם אני שמה לב שיש לי גם המון ורידים שהחלו לצאת באיזור הבטן והחזה - מה שהרבה יותר מדאיג אותי. מבנה הגוף שלי מאד רזה ואני לא מבינה מאיפה מגיעה מקור הבעיה...האם ניתן לעשות משהו ע"מ למנוע את הדבר? והאם זה קשור לספורט ? בברכה

שלום לך יש וורידים שיש להם רק משמעות אסטטית ויש כאלה בעלי משמעות רפואית. ממליץ שתפני לבדיקת רופא מומחה לכלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם