ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/08/2012 | 23:18 | מאת: שרית

שלום אני עובדת כדיילת אויר מזה 14 שנים. במהלך השנים, יצאו לי ורידים - לא בולטים אבל ורידים..ולאחרונה אני חשה מעין זרמים ברגליים.שאלה: האם הורידים הללו מעבר להיותם לא אסתטיים - מסוכנים?האם ניתן להיבדק ע"י מומחה לכלי דם בקופת חולים ולוודא שאין לי בעיה בכלי הדם?? כרגע הופניתי לכירופקט בשל הזרמים המתוארים אך אני חוששת שמא מדובר בבעיה משמעותית אחרת...

שלום בקשר לתחושת הזרמים, ממליץ שתפני לרופא אורטופד בשאלה על לחץ על עצב היוצא מעמוד השדרה לכיוון הרגל. בקשר לוורידים, את יכולה לעבור במסגרת קופ''ח דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה אם כי הסיכוי לכך אינו גבוה כאשר הוורידים אינם בולטים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם