כפות רגליים וידיים קרות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/01/2006 | 21:58 | מאת: לילה

שלום, אני בת 21 וכבר הרבה זמן (הרבה חורפים יותר נכון), אני שמה לב שכפות הרגליים והידיים שלי תמיד קרות. אני יכולה לשבת בחורף עם מפזר חום במשך 3 שעות, אמנם תוך כדי אני אתחמם, אך לאחר 2 דקות בהן המפזר מכובה, שוב קיפאון. דבר זה ממש מציק והייתי רוצה לדעת ממה זה נובע והאם זה דורש בדיקה. מיותר לציין, שלצאת החוצה בלי כפפות זה סבל לכשעצמו. הכוונה היא לא בימים קרים במיוחד, אלא בימים חורפיים.

זו בעיה מאד נפוצה בעיקר בנשים של רגישות יתר לקור. הפיתרון, המנעות מחשיפה לקור. צריך לחיות עם זה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם