דחוף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/08/2012 | 09:58 | מאת: ענת

בעלי בן 52 חלה בשנת 2000 בסרטן של בלוטת התריס שהלך והסתבך והתפשט הוא עבר נתוחים של כריתה מלאה של התירואיד מיתרי קול חלק מהסרעפת טיפולים ביוד רדיו אקטיבי והקרנות עכשיו בבדיקת מעקב התגלה שעורק התרדמה שלו סתום ובגלל כל ההצתלקויות אי אפשר לנתח דרך הצאוור ונאמר לי שיכנסו דרך הראש/המח האם זאת הדרך היחידה והאם יש בזאת סיכון אני מאד מודאגת ולא יודעת עם מי להצייעץ הכל רץ מהר מידיי אודה לך אם תעזור לי

שלום בעיקרון ניתן כתלות בממצאים כמובן לבצע לא רק ניתוח אלה הרחבה באמצעות בלון ותומך שמוחדרים בצינתור דרך המפשעה. אין לי מספיק נתונים כדי לדעת מה היו השיקולים ומה הדרך שנבחרה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם