כאבים עזים לאחר התרמת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/07/2012 | 09:04 | מאת: מאור

היי, לפני כיומיים תרמתי דם. בד"כ לא מוצאים לי וריד וגם הפעם- המתנדבת ממש "חפרה" לי עד שמצאה אותו...ברגע האחרון שמצאה אותו- הרגשתי כאב עצום באזור הקדמי של פרק כף יד ימין וצריבה ממושכת (כדי הלמחיש את המקום- בצד התחתון של השעון...ברצועה..) עברו כבר יומיים ואם אני עושה תנועות מסוימות (קיפול כף היד לדוגמא) אני מרגיש שורף וצורב באיזור...כמו נמלים... האם יש ממה לחשוש ולגשת לבדיקה או שזה לגיטימי?

שלום קרוב לודאי שבמהלך החדרת הצינורית נפגע העצב התחושתי. לרוב יש שיפור הדרגתי במהלך מס' שבועות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם