סל התרופות שיטת הקצף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/07/2012 | 23:19 | מאת: סאלי

שלום לך ד"ר יאיר גלילי למה הקצפה לתוך הורידים עולה כל כך הרבה כסף האם אתה יודע שבעתיד מדברים על הנושא שזה יכלל בסל התרופות אולי כדי לדחות את הטיפול שלי כי כבר הייתי ביעוץ ראשוני אצל ד"ר רבי תודה ושבת שלום לך ולבני משפחתך

שלום לך יש גורמים רבים שבונים את התימחור על טיפול מסויים. כמו מיכשור רפואי, עלות הכשרת רופא וצוות, הוצאות אחזקה ושיווק ועוד. אין לי מידע קונקרטי שהפעולה עומדת להיכנס בטווח הנראה לעין לסל הבריאות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם