היתקווציות ברגלים בשינה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/07/2012 | 00:17 | מאת: משה

זה זמן רב יש לי היתקווציות ברגליים כימעט כבר שלש שניים בזמן החרון זה מתחיל טופעה של פעמים בשבוע כשאני מיתעורר בלילה אני חייב לשים את הרגלים במקום קריר או לשים קרח וזה עובר עישיתי בדיקות הכל תקין לוקח לפי הצאת הרופא מגנזיום וזה גם לא עוזר מה לעשות זה תחיל כבר לשגע אותי אומרים לי שזה ביגלל הגיל היום אני בן 54

שלום ממליץ להוסיף גם ויטמין אי . אם לא עוזר כדאי לבדוק האם יש חסר של ויטמינים בדם דרך רופא משפחה ולשקול גם בדיקת נוירולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם