הסרת ורידים ונימים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/07/2012 | 10:23 | מאת: smad

דר גלילי שלום רב, אני אמורה לעבור הזרקות ללא קצף להסרת נימים וורידים כ-2-3 טיפולים ביעוץ שהייתי נאמר לי שהשיטה עובדת ללא תופעות לוואי מיוחדות. בקריאת מידע באינטרנט אני נתקלת בתגובות של מטופלים שעשו ולחלקם נוצרו ורידים נוספים, פגמנציה שלא עברה ועוד. השאלה שלי האם השיטה באמת עובדת האם אני לוקחת סיכון שיווצרו לי נימים חדשים אני רוצה לציין שהמצב אצלי סטטי במשך שנים לא נוצרו וורידים ונימים נוספים.אני קראתי חומר באינטרנט על השיטה ואני דיי מבולבלת רובו הוא חומר שיווקי שמדבר על התהליך. אשמח לתשובתך תודה מראש

שלום מסכים שחומר שיווקי יכול לבלבל השאלה האם הבעיה שלך היא ממקור של וריד פנימי באי ספיקה או שרק בעיה חיצונית. ניתן לגלות זאת בדופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. בכל מקרה, ניתן לטפל טיפול יעיל. תופעות הלואי שציינת לרוב חולפות עם הזמן אבל כמובן שלניסיון אותו צבר הרופא המטפל יש משקל מכריע בהצלחה ובמיעוט תופעות הלואי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם