וריד שהתנפח

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/06/2012 | 21:19 | מאת: luei

שלום, לפני 10 ימים לערך שמתי לב לבלוטה שיוצאת לי מוריד במרפק הפנימי (באותו וריד שממנו לוקחים דם בדר"כ). חשוב לציין שזה נראה כאילו יוצא מתוך הוריד אבל אני לא בטוחה שזה המצב. לאחר מספר ימים שבהם לא היה שינוי במצב- הבלוטה לא התנפחה, לא קטנה ולא חשתי כאב כלשהו פניתי לרופאת המשפחה והיא הפנתה אותי לשני צילומים : אולטרסאונד רקמות רכות ואולטראסאונד דופלקס ורידי גפיים (שלהם יש לי תור רק בשבוע הבא..) האם נתקלת במקרים כאלו בעבר? האם יש לך השערה כלשהי במה מדובר? והאם יש לך המלצות נוספות של מה לעשות?? תודה רבה...

שלום לך בלוטה כפי שאת מתארת עלולה להיגרם מבעיה בוריד, עורק או בעיה בעור או תת עור. הבדיקות שנשלחת אליהן יוכלו לברר את מקור הבעיה ולאפשר התייחסות מתאימה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם