ורידים בולטים ברגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/06/2012 | 11:57 | מאת: סאלי

שלום לך ד"ר יאיר גלילי ברצוני לשאול יש לי ורידים בולטים ברגלים ,יודעת שצריכה אני לבצע אולטרסאונד ואז הרופא אמור להחליט האם בשיטת הקצף או בשיטות אחרות, הסכום יקר לי מאוד אפילו שדרך הכללית יש כביכול הנחה ,ברצוני לקבל הנחה נוספת דרך קופת החולים שלי עבור הטיפול הנ"ל ,ורציתי לבדוק אם אתה יודע או מכיר (דרך אגב קיבלתי אחוזי נכות על הורידים דרך ביטוח לאומי10% נכות )ובגלל זה אני פונה אליך אולי בעקבות אחוזי הנכות אפשרי להוציא דרך הקופה בפחות כסף .

שלום לך מעל דפי הפורום אני מורשה לענות רק על נושאים רפואיים למרות שהנושא הכספי הינו בעל משמעות. פני למייל ואסביר

04/06/2012 | 22:53 | מאת: סאלי

אוקי הבנתי אז איך אפשר להתייעץ איתך טלפון מרפאה שלך משהו לפחות שאוכל לבדוק עניין זה תודה יום טוב

09/06/2012 | 15:02 | מאת: סאלי

מה המייל שלך

[email protected]

מנהל פורום ורידים וכלי דם