נגישות
נגישות

טיסה לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/06/2012 | 12:46 | מאת: בר

שלום, לפני כשבוע עברתי ניתוח להעלמת ורידים ברגל שמאל, בניתוח שולבו 3 שיטות- ליזר, קצף ושליפת ורידים. אתמול טסתי לאילת - חצי שעה טיסה שבמהלכה הלכתי ולא ישבתי ברציפות. לאחר שירדתי מהטיסה התחילו כאבים ברגל ועקצוצים שלא היו קודם, האם יש סיכוי שבעקבות הטיסה יווצרו גושים?מה ניתן לעשות כעת(יום לאחר הטיסה) בכדי שהמצב לא יחריף והאם זה נורמלי? אני דיי לחוצה שהטיסה הרסה את תוצאות הניתוח והכאבים לא יעברו. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך טיסה לא אמורה 'להרוס' את תוצאות הטיפולים שעברת. הגושים נוצרו כתוצאה מהטיפול ובהדרגה ישתפרו מעצמם. בד''כ גם התלונות על הכאב והנימול משתפרות בהדרגה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם