הרדמות הידיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/01/2006 | 09:12 | מאת: חני

בזמן השינה וגם בעמידה כשהידיים נשענות על השולח] הן נרדמות כשזה קורה בלילה זה מעיר מהשינה מה הסיבה לתופעה זו

ממליץ על הערכת אורטופד

30/01/2006 | 12:04 | מאת: עדי

שלום ד"ר יאיר גלילי! במהלך השנה האחרונה אצבעות שתי הידיים שלי הנן נפוחות ובימים קרים הן נעשות לבנות כסיד וקצות האצבעות רדומות . גם צבען משתנה מידי פעם לאדום ולפעמים גם לכחול. לפני כחודשים פניתי למומחה לכלי דם שקבע שיש לי "רנו" ונתן לי מינון מאד נמוך של כדורי פנדיל 2.5 ולפני כחודש העליתי את המינון לשני כדורים. מכיוון שאינני רואה שום הטבה שאלתי היא האם קיים טיפול אחר . אני מקפידה ללכת עם כפפו.ות

30/01/2006 | 12:04 | מאת: עדי

שלום ד"ר יאיר גלילי! במהלך השנה האחרונה אצבעות שתי הידיים שלי הנן נפוחות ובימים קרים הן נעשות לבנות כסיד וקצות האצבעות רדומות . גם צבען משתנה מידי פעם לאדום ולפעמים גם לכחול. לפני כחודשים פניתי למומחה לכלי דם שקבע שיש לי "רנו" ונתן לי מינון מאד נמוך של כדורי פנדיל 2.5 ולפני כחודש העליתי את המינון לשני כדורים. מכיוון שאינני רואה שום הטבה שאלתי היא האם קיים טיפול אחר . אני מקפידה ללכת עם כפפו.ות

30/01/2006 | 12:04 | מאת: עדי

שלום ד"ר יאיר גלילי! במהלך השנה האחרונה אצבעות שתי הידיים שלי הנן נפוחות ובימים קרים הן נעשות לבנות כסיד וקצות האצבעות רדומות . גם צבען משתנה מידי פעם לאדום ולפעמים גם לכחול. לפני כחודשים פניתי למומחה לכלי דם שקבע שיש לי "רנו" ונתן לי מינון מאד נמוך של כדורי פנדיל 2.5 ולפני כחודש העליתי את המינון לשני כדורים. מכיוון שאינני רואה שום הטבה שאלתי היא האם קיים טיפול אחר . אני מקפידה ללכת עם כפפו.ות

מנהל פורום ורידים וכלי דם