נגישות
נגישות

נימים באף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/05/2012 | 19:39 | מאת: hady

יש לי נימים בולטים באף, מסביב לנחיריים (תמיד היה לי וגם לאבא שלי יש אז זה כנראה תורשתי). הבנתי שאפשר להיפטר באמצעות לייזר מהנימים. כדאי לעשות זאת לפני או אחרי ניתוח פלסטי באף? מה המשמעות מבחינת ניתוח באף ובאזור הנחיריים? האם ניתוח עלול להחמיר את התופעה?

שלום לך ניתן לעשות זאת באמצעות 'ליזר רך' = IPL. ממליץ שתתייעצי עם רופא פלסטיקאי באשר לעיתוי לפני או לאחר הניתוח.

09/05/2012 | 19:02 | מאת: קראקראק

ראקאקאק

מנהל פורום ורידים וכלי דם