VERTEBROBASILAR INSUFFICIENCY

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/01/2006 | 04:30 | מאת: משה

אני סטודנט ל SPORT MASSAGE ובמסגרת לימודי אני לומד לעשות אקטיבציות לשיחרור שרירי הצוואר והראש .המורה שלנו הכניסה את הנושא הנ"ל כהטווית נגד חמורה לביצוע אקטיבציה באזור זה,היא כיסתה את הפתלוגיה הנ"ל בתימצות רב ולכן רציתי לדעת יותר... שאלותי הם: א.מהי בעצם פתלוגית ה-VERTEBROBASILAR INSUFFICIENCY ,:האטיולוגיה ,פתוגנזה,גורמי הסיכון,קליניקה,אבחנה,טיפול ופרוגנוזה ב.כיצד אקטיבציה יכולה לפגוע במטופל במקרה זה (או לא לפגוע?)אם כדאי לעשות בצורה עדינה או לא בכלל...

מדובר בבעיה באספקת הדם לעורקים הורטברלים. איני נוהגל להרצות בפורום זה, אלה לתת תשובות לשאלות ספציפיות קליניות. ממליץ שתיכנס בגוגל במילות המפתח שרשמת ושם תקבל מידע מפורט.

מנהל פורום ורידים וכלי דם