מחלה בכלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/04/2012 | 16:32 | מאת: יעל

דר שלום, יש לי כאבים מתחת לבית שחי בצד ימין. לאחר אולטסאונד הפנו אותי לבית חולים עקב חשד מפקקת ורידים (מציינת שהנני בת 26, בריאה, לא מעשנת, לא נוטלת גלולות, לא טסתי לח"ול...) לאחר אולטרסאונד נוסף שללו את הפקקת. אך אם זאת נאמר שיש איזשהיא בעיה בכלי הדם ויש לעבור בדיקות נוספות כגון מיפוי עצמות ועצבים ושיחררו אותו הביתה. אלו עוד מחלות יכולות להיות מלבד פקקת שנשללה בשלב זה? לתשובתך הודה מראש.

שלום לך כאבים בבית השחי יכולים להיגרם מסיבות רבות כגון דלקות למיניהן ובלוטות. ולאו דוקא מכלי דם.

01/05/2012 | 14:53 | מאת: יעל

לאיזה רופא צריך לפנות לטעמך?

מנהל פורום ורידים וכלי דם