כאבים בכף רגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/04/2012 | 09:38 | מאת: תהל ש.

שלום מזה כחודש יש לי כאבים בכף הרגל - בקשת ובקרסול בצד הפנימי של הרגל. יש גם בצקת שגדלה משמעותית אחרי כמה שעות של ישיבה עם הרגל למטה (במשרד). לא היתה פציעה ולא טראומה כל שהיא לרגל. מוזמנת לי בדיקת אולטרסאונד לורידים ברגל אולם בינתיים, תוכל לומר מה יכול להיות?? הרגל לא קרה ולא חמה. אותו הדבר כמו הרגל השניה. דופק נורמלי. מה הסממנים של פקקת או דלת בכף הרגל? לתשובתך אודה.

שלום לך הסיבה יכולה להיות ממקור של דלקת בגידים או במפרקים או מבעיה הנקראת אי ספיקת ורידים. אם דופלר הורידים לא תקין, צריך וניתן לטפל ביעילות. תחזרי אלי. אם תקין, פני לאורטופד.

01/05/2012 | 10:17 | מאת: תהל ש.

שלום עברתי בדיקת דופלר ורידים והרופא הבודק שהכל תקין ואין פקקת. יכול להיות לימפטי, או אורטופדי או בגלל תרופה שאני נוטלת (מדללי דם בעקבות צינתור, תרופות ללחץ דם, תת פעילות בלוטת התריס וכדורים לסכרת). יש לי תור לאורטופד בעוד שבועיים. בינתיים, כף הרגל מציקה - הן בצקת והן כאבים בכף הרגל. מה לעשות?

מנהל פורום ורידים וכלי דם