נים באיבר המין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/04/2012 | 15:49 | מאת: דורון

שלום רב, שאלה מטרידה מעט: קיימתי יחסי מין עם חברתי, כ15 דק' לאחר קיום היחסים, הרגשתי עקצוץ קל באיבר המין, בבוקר שקמתי ראיתי מעיין נים/ קריש של דם על האיבר, אני רק אציין שהנימ הוא פנימי , מתחת לעור, לא ארוך במיוחד( 3-4 ס"מ), נראה כקו אדום, העניין לא מציק ולא מפריע אך רציתי לשאול האם ישנם השלכות לכך אודה לתשובה נ.ב-יכול להיות שאני סתם שמתי לב לכלי דם שתמיד היה שם והשלכתי את זה על ההרגשה מערב קודם-בכל מקרה אשמח לתשובה

לרוב אין מדובר בבעיה מדאיגה. אם בכל אופן עדיין יציק, ממליץ שתפנה לאורולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם