זרימת דם בשוקיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/04/2012 | 23:32 | מאת: אלון

שלום רב, אני בן 36 בריא בדר"כ, ויש לי כאבים חזקים בחלק התחתון של השוקיים אזור הטיביה (במיוחד ברגל שמאל) וכאבים בשתי כפות הרגליים בחלק התחתון בין העקב לאצבעות עם תחושה של זרמים שיש לי בכפות הרגליים. הכאבים הם גם במנוחה וגם אחרי מאמץ,ומתגברים בשעות הערב. בנוסף בזמן הליכה מהירה או ריצה לאחר כמה דקות מופיע לי כאב חד בשוק רגל שמאל שאני חייב לעצור לנוח וללכת לאט. עשיתי בדיקת EMG שתוצאותיה הם : LEFT VERY MILD TTS, NO EVIDENCE OF POLYNEUROPATHY האם הבעיה יכולה להיות זרימת דם לא תקינה ברגליים? איזו בדיקה אני יכול לעשות לבדוק את זה? תודה רבה

ניתן לבצע דופלר עורקי רגלים בשאלה של בעיה בזרימת הדם. כמו כן ממליץ שתפנה לבדיקת אורטופד בשאלה של לחץ עמוד שדרה על עצב המקרין לרגלים

מנהל פורום ורידים וכלי דם