נגיעות כתמיות של כלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/04/2012 | 19:27 | מאת: כרמל

שלום, לפני כשנתיים הבחנתי שיש לי ביד כתם קטן מאוד ואדום שנראה כאילו נדקרתי במחט והדם התייבש. שמתי לב לאט לאט שיצאו לי עוד כמה כאלה וגם שניים בשפתיים. הלכתי לרופא הוא אמר לי שזה כלי דם עשה לי טיפול במחט רותחת הנקודות נעלמו ואחרי שבוע כולם חזרו באותם המקומות! איך ניתן לטפל בזה?זה מפריע לי מבחינה אסטטית והאם זה משהו שיכול להיות מסוכן או להתפתח?. תודה מראש

שלום קרוב לודאי שמדובר בהמנגיומה שזה סיגסוג מקומי של כלי דם ואין לו השלכות מדאיגות. ניתן לטפל באמצעות IPL המכונה בפי העם 'ליזר מוחלש'

מנהל פורום ורידים וכלי דם