כאב וצריבה בגב כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/04/2012 | 22:39 | מאת: בעילום שם

בס"ד בס"ד שלום לך ד"ר גלילי ותודה מראש על תשומת ליבך. אני בת 48 בדרך כלל בריאה ברוך השם. ,לא נוטלת שום כדור רק פעם ב"מליון" שנה נגד כאב ראש.ומעשנת סיגריות כקופסה ביום. לפניי כחצי שנה הופיע לי מיחוש בגב כף רגל ימין,{רק ימין} משהו כמו צריבה מלווה בכאב עז שהולך ובא ונעלם לזמן מה. ושוב חזר לפניי כחודש בתדירות ובעוצמות גבוהות ייחסית. לתשובתך אודה בברכה,בעילום שם

שלום לך הכאב שאת מתארת מקורו מלחץ על עצב או מקומי או שיוצא מעמוד השדרה. ממליץ על בדיקת אורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם