כתם כחול (שטף דם) בירך

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/03/2012 | 22:33 | מאת: לי

שלום, אבי אדם מבוגר לפני כחודש וחצי חש כאבים עזים ברגל ולקחנו אותו לביח שם נתנו לו זריקת וולטרן בעת בדיקה גופנית ראה הרופא מס' כתמים כחולים קרוב לישבן ועל הירך, אבי אושפז ולאחר שבוע הכתמים נעלמו ונאמר לנו שזה כתוצאה מהזריקה. היום לאחר כחודש וחצי שוב הופיע כתם גדול על הירך רציתי לדעת ממה עשוי להופיע כתם זה ולמי כדאי לפנות (רופא עור, כלי דם ...) תודה

שלום ממליץ בשלב ראשון לפנות לרופא המשפחה שיבדוק ויחליט אם יש צורך בבירור נוסף ואצל מי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם