הקשר בין נימי דם לדיאטה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/03/2012 | 11:18 | מאת: לימור

שלום לך, לאחרונה עשיתי דיאטה שנקראת HCG, דיאטה מדהימה ועובדת כמו קסם, לקראת סוף הסבב הופיעו לי ברגל שמאל בחלק האחורי מהירך עד החלק העליון של השוק, נימי דם בצבע "בורדו", רצוי לציין כי מעולם לא סבלתי מנימי דם או מורידים וכי אין תורשה במשפחה, האם זה כתוצאה מהתהליך? האם ניתן להעלים את זה? ואם כן כיצד? אודה על עצתך המקצועית

שלום נימים ניתן להעלים באמצעות הזרקות או טיפול בלייזר. ההצלחה תלויה בנסיון הרופא המטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם