נימים ברגליים ועקצוצים/"הירדמות".

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/02/2012 | 13:46 | מאת: לי

שלום, אני בת 25. מגיל ממש צעיר יש לי נימים בולטים ברגליים (הבחנתי להם לראשונה בכיתה ה'), הם בצבעים כהים של סגול וכחול ודקיקים. העור שלי בהיר ומנומש, ואני מניחה שאלו נימים בלבד משום שהם לא בולטים במגע. הרגל חלקה. מה שכן, אני תמיד חשה עקצוצים ברגליים לאחר פעילות ספורטיבית, וגם כשנכנסתי לג'קוזי הרגשתי את אותם עקצוצים. בנוסף, הרגליים נרדמות לי נורא מהר ולאחרונה אני סובלת לפעמים לפני השינה מתחושות לא נעימות של רגל רדומה/תפוסה. האם יש קשר? תודה.

שלום לא ברור האם יש קשר. ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם יש, ייתכן ויש קשר לתלונות. אם אין, ממליץ שתפני לבדיקת נוירולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם