אשמח לתשובה ...חסרת אונים !

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/02/2012 | 18:53 | מאת: רוני

היי .. אני חיילת,ולפני 5 חודשים הייתה לי ציפורן חודרנית ברגל הוציאו לי את הציפורן החודרנית ולאחר מכן אזור הציפורן(בבוהן)ובכלל כול הבוהן הפכה לאדומה ונפוכה מאוד. בחודש האחרון האזור שם הכחיל מאוד ובנוסף יש תחושה של לחץ רב שמופעל על הבוהן. לעיתים הרגל חוזרת להיות אדומה אך ברוב הפעמים בעיקר בלילה ..בקור..היא חוזרת להיות כחולה. עשיתי צילום ויצא שהוא לא כול כך תקין "התגרמות ברצועה הלטאלית..."שלחו אותי למיפוי עצמות ויצא קליטה מוגברת שלטענת הרופא זה תקין. הייתי ארבע פעמים במיון והמון פעמים אצל רופאים ולא עושים כלום והמצב מחריף ולי אין מושג על מה מדובר.. אשמח לשמוע כמו מה זה נשמע לך ?

שלום ממליץ שתבקשי שישלחו אותך לאורטופד כף רגל או רופא פודיאטר.

19/02/2012 | 20:05 | מאת: ...

היי הייתי אצל אורטופד ויש לי תור לעוד שבוע שוב פעם .. בינתיים היא ממש כחולה..זה לא נשמע חמור? ואני רוצה לדעת פחות או יותר יכול להיות שזה קרע ברצועה?ואם כן לא היו רואים את זה במיפוי עצמות?

מנהל פורום ורידים וכלי דם