נקודות קטנות בעור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/02/2012 | 01:35 | מאת: חסויה

שלום רב לך ד?ר אני ?סובלת? מהתפרצות חוזרת של נקודות קטנות מתחת לעור כמו נקודות דם זעירות שנעלמות לאחר כמה ימים ומופיעות כל פעם מחדש הייתי אצל רופא עור שאמר שהוא לא רואה כלום כי קשה לתפוס תור שהנקודות מופיעות עשיתי בדיקת דם ברוך השם בסדר ובנוסף יוצאים לי כתמים כחולים ברגליים בלי לקבל מכה עשיתי בדיקת קרישת דם יצא בסדר מה זה יכול להיות אני לא יודעת למי לפנות כבר אף אחד לא מסביר לי ממה זה נובע אשמח אם תוכל לעזור לי בבקשה ד?ר תודה .

שלום לך ממליץ שתצלמי את הנקודות כאשר הן יוצאות ואז תוכלי להציג את התמונה לרופא העור גם לאחר שהן נעלמות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם