וריד באיבר המין (אולי מחלת מונדור)

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/02/2012 | 16:34 | מאת: יוסי

הי, אני בן 25, לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין אינטנסיביים עם החברה, יום למחרת הופיע וריד "חדש" על הפין שלי מגע בו גורם לתחושה לא נעימה וכאב מסויים, הוריד לא היה במקום הזה מעולם או לפחות לא שמתי לב אליו, כמו כן הוא מתנפח בזמן זיקפה, כשיורדים למטה ל"התחלה" שלו לחיצה במקום זה גורמת לכאב... ממה זה נובע? האם יש קשר לדלקת? אם מדובר בMONDOR DISEASE אשמח לשמוע האם זה מצב זמני שישתפר ואיך אוכל לטפל בעניין...קבעתי תור לאורולוג אך אשמח לשמוע אפילו השערה אני ממש בלחץ...

שלום האורולוג צריך להתרשם, אך למרות שאין לרוב בכך בעיה מדאיגה, צריך לבדוק האם לא מדובר בפקקת בוריד.

05/02/2012 | 15:51 | מאת: יוסי

פקקת בוירד הכוונה לmondor disease? מה האפשרויות שיכולות להיות? אשמח אם תתן לי את המונח המקצועי על מנת שאוכל להסתכל באינטרנט ולראות האם יש מאמרים מהארץ או מחו"ל על הבעיה.. בכל מקרה קבעתי תור לשלישי הקרוב אך אשמח לקרוא קצת חומר על מנת שאהיה יותר רגוע

מנהל פורום ורידים וכלי דם