שאלה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/01/2012 | 00:42 | מאת: יעקב

שלום...עשיתי בדיקת דופלקס של עורכי הצווואר..צד ימין התפצלות בגובה רגיל..אין שינויים אנטומו פתולוגים. אין הפרעה המודינמית, העורק הבין חולייתי תקין. צד שמאל מוצא העורק הפנימי מעט שינויים באורך הדפנות,אין הפרעה המודינמית, העורק בין חולייטי תקין שאלתי היא:מה זה אומר מעט שינויים לאורך הדפנות?..האם יש איזשהי בעיה? תודה.

שלום לך זהו ממצא רגיל ונפוץ שאינו דורש כל התערבות טיפולית ואין לו משמעות מדאיגה. ממליץ לחזור על הבדיקה עוד 3 שנים אם לא תהיה התוויה אחרת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם