בוהן כף הרגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/01/2012 | 23:17 | מאת: רחל

אני בת 18 בריאה. יש לי שנט מהראש עד לקיבה. אני גרה בירושלים ולפעמים מקור, קצות אצבעות הרגלים שלי קופאות ואז חוזרות לעצמן. בחודש האחרון אינני מרגישה את קצה הכהן שלישל רגל ימין ואני ממש לחוצה. האם עלי לעשות משהו בנוגע לכך? מזה? אשמח לעזרה תודה רבה

11/01/2012 | 15:52 | מאת: דר' גלילי

שלום ממליץ בשלב ראשון לפנות לבדיקת רופא המשפחה שיפנה אותך לאחד מהרופאים הבאים לבדיקה - אורטופד, נוירולוג או מומחה לכלי דם.

שלום. ממליץ שתפני לרופא המשפחה שיבדוק ויחליט אם ולאיזה רופא כגון אורטופד, נוירולוג או מומחה לכלי דם להפנות אותך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם