וריד בולק באשך שמאל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/12/2011 | 23:19 | מאת: רועי

אני בן שלושים אני ואשתי מנסים להיכנס להריוןכבר כחצי שנה,הלכתי לעשות בדיקת זרע והתוצאות לא היו טובות. זכרתי שבלשכת גיוס אמרו לי שיש לי וריד בולט באשכים. עשיתי צילום וגילו שאכן כך הדבר רציתי קצת לדעת פרטים על הניתוח על סיכויי הצלחה ואם זה גם פונקציה של גיל. אני קצת מבולבל מכיוון שהגיניקולוג המליץ על הפריות והאורולוג טען שכדאי לעשות ניתוח והאחוזי הצלחה שלו הם חמישים אחוז.

שלום לך הניתוח יכול לפתור את בעיית הוריד הבולט אבל פותר את בעיית הפריון רק בחלק מהמקרים. למרות שתחום זה אינו שייך לעיסוקי, ממליץ אכן לשקול לבצע ניתוח, אם יישפר את הספירה משמעותית, מה טוב, אם לא, ללכת על האפשרות שהציע הגינקולוג לטיפולי פיריון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם