שאלה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/12/2011 | 21:27 | מאת: לי

שלום ד"ר אני בת 21,בריאה, אבל בשבועיים-שלושה האחרונים יש לי הרגשה מוזרה- כאשר אני שוכבת (ורק בזמן שכיבה) אני מרגישה כאילו "הדם זורם לי לראש" ממש חזק ואני ממש יכולה לשמוע את הזרימה באחת האזניים ויש לי לחץ קל בראש. זה מאוד מאוד מפריע לי לישון. מה יכולה להיות הבעיה?? (אני מטופלת בלוריוואן (כדור 1 לפני השינה) בגלל הפרעות שינה כבר חודש..יכול להיות שזה בגלל זה?, הפסקתי את הלוריוואן והחלפתי לזודרום ב3 ימים האחרונים אבל זה עדיין לא עבר).

שלום לך קשה לדעת מה הסיבה. ממליץ בשלב ראשון שתפני לבדיקת מומחה נוירולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם