ידיים ורגליים קפואות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/12/2011 | 12:47 | מאת: אפרת

שלום ד?ר. אני בת 25 ושנים רבות סובלת מכפות ידיים ורגלים לא קרות אלא קפואות ! זה ברמה שאפילו במזג אויר קריר בלבד קופאות לי האצבעות בידיים ברמה שאני צריכה לשבת ברכב 20 ד ולחמם אותם עם חימום כדי שאני אוכל לנהוג. הם קופאות ותחושה שהיד מתנפחת ולא יכולה להזיז את האצבעות. זה לא היה מטריד יותר מידי אבל משום שאני מתאמנת למרתון יש לי אימונים ממש מוקדם בבוקר שעוד ממש קררר ואני גם סובלת בזמן הריצה אך גם אחרי צריכה להמתין המון זמן כדי שאוכל לנהוג חזרה. תודה

ייתכן שאת סובלת מתסמונת רנו. ממליץ שתפני לבדיקת מומחה לראומטולוגיה. בנוסף, תוסף מזון בשם אל ארגינין יכול לסייע.

מנהל פורום ורידים וכלי דם