דופקלס עורקי הצואר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/11/2011 | 19:21 | מאת: משה

אני סובל מלחץ דם גבוה ולאחרונה היו לי סחרחורות. עשיתי בדיקת דופקלס צואר. להלן התוצאות (הן זהות בצד שמאל וימין). העורק המשותף: אין שינויים אנטומו פתולוגיים.הפרעה המודינמית קלה. העורק הפנימי: אין שינויים ואין הפרעה. מוצא העורק החיצוני: הפרעה המודינמית קלה. העורק הבין חולייתי: תקין. המלצות:המשך מעקב דופקלס. ברצוני לשאול מה המשמעות של הפרעה המודינמית קלה? בתודה

שלום לך הפרעה המודינמית קלה זה אומר שיש הפרעה קלה לזרימת הדם שאין לה משמעות רפואית כרגע וממליץ רק על בדיקות מעקב. יש גם לשקול טיפול בתרופות סטטיניות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם