תצאות בדיקת דופלר צווארי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/11/2011 | 12:07 | מאת: אלי

ימין קרוטיס: אין הפרעות המודינאמית.אי סדירות דפנות ביפורקציה התחלת העורק הפנימי.אי סדירות דפנות העורק המשותף. חוליות זרימה תקינה. שמאל קרוטיס: אין הפרעות המודינאמית.אי סדירות דפנות ביפורקציה התחלת העורק הפנימי.אי סדירות דפנות העורק המשותף. חוליות חשד לחסימה של העורק. אני מבקש הסבר לתוצאות בתודה מראש

שלום. הפירוש הוא שבעורקים הראשיים המובילים דם למוח יש אמנם רובדים טרשתיים אך הם אינם גורמים להפרעה בעלת משמעות בזרימה. בעורק החוליות השמאלי יש חסימה שלמה, לרוב אין לכך משמעות רפואית והמצב אינו דורש התערבות כל שהיא למעט מעקב. אין כמובן באמור לעיל להחליף בדיקת רופא מומחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם