טיפול בהמנגיומיה בעזרת סקלרוזציה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/11/2011 | 00:33 | מאת: גלית

שלום, לבתי בת ה-12 יש גוש מעל הברך שהתגלה כהמנגיומיה.היא קבלה טיפול אחד של זריקות, סקלרוזציה. לאחר מספר חודשים הכאב בברך חזר, כשהיא עושה פעילות גופנית מאומצת כמו: ריצה, הליכה רבה, קפיצות על חבל, יש לה כאבים. הרופא עקב כך, הציע לעשות שוב את תהליך הזריקות, סקלרויזציה. האם זה הפתרון? מה עוד אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? אודה לכם על תשובה מהירה, כיוון שהטיפול ביום שני הזה. 12/11/11

שלום לך קשה להשיב בלי לבדוק אבל קיימות גם דרכים נוספות כגון הזרקת חומרים אחרים , ניתוח ובמקרים מסויימים מתן תרופה מסוג דרלין - חוסמי בטה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם