תסחיף ריאתי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/11/2011 | 20:27 | מאת: נטלי

שלום, אני בת 32 ולפני שנתיים היה לי תסחיף ריאתי בריאה ימנית (בעקבות גלולות).מאז אני לוקחת קומודין או מזריקה קלקסן.הרופא שמטפל בי טוען שאצטרך לקחת קומודין כל חיי. בבדיקות דם גנטיות לאחר התסחיף התגלה שיש נטיה גנטית לקרישיות. גם בשתי הלידות שקדמו לתסחיף הילדים נולדו במשקל נמוך(2 קילו) שלאחר האירוע הוסבר לי שזה בגלל הקרישיות. היום אני שוקלת להיכנס להריון. האם הדבר אפשרי לאחר תסחיף? ואם יש בזה סיכון?

שלום לך הריון עלול להגביר נטייה לייצירת קרישים, לכן ממליץ שתתייעצי בשאלה זו עם ההמטולוג במרפאת קרישה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם