פנים אדמומיות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/10/2011 | 14:17 | מאת: חיה

ד"ר גלילי שלום, אני בת 54 וכל חיי סובלת מפנים אדמומיות. כמו נימים קטנים בעור בלחיים בעיקר. אני מאוד סובלת מזה ומתביישת בזה. רציתי לשאול על סרום חדש ששמעתי שיצא לאסתי לאודר שנקרא אילומיניישן לפנים שהוא אמור לעזור לאדמומיות בפנים וכתמי פיגמנטציה ובעצם לגרום לעור להיות בגוון אחיד. ברור לי שזה טיפול קוסמטי בלבד אבל האם יש סיכוי שזה יוכל לעזור לי... הצעתך בבקשה, וברכת חג שמח.

שלום לך איני יכול להמליץ על שום טיפול קוסמטי כי איני מצוי בכך ואיני יודע על שום קרם העוזר לבעיה שציינת. ניתן לטפל בבעיה זו באמצעות אור ממוקד - IPL במרפאות העוסקות בטיפולי לייזר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם