וריד בולט בחזה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/10/2011 | 07:27 | מאת: חיה

בת 54 ברמסיה 20 שנה מנון הוצ'קינס לימפומה במדיאסטינום בבית החזה. מתחת לשד ימין בצד לאורך הצלעות בצד הצלעות יש לי וריד קצת בולט מזה זמן רב. לאחרונה הוא קצת יותר בולט עם גלים לאורכו. בצד השני התופעה לא קיימת. יש לציין שבזמן גילוי המחלה לפני 20 שנה וגילוי הגוש במדיאסטינום זה התבטא בורידים בולטים ובפיצוץ ורידי ככתם מתחת לשד. מה דעתך?

שלום לך השאלה כמה זמן הוריד בולט. ורידים בולטים בדופן החזה יכולים להיות בעלי משמעות רפואית או חסרי משמעות. לעיתים יכולים לרמז על חסימה של וריד פנימי יותר בחזה. ממליץ שתפני לבדיקת הרופא המטפל שיחליט אם יש צורך בCT של החזה או בCT וונוגרפיה

מנהל פורום ורידים וכלי דם