כאב עז ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/10/2011 | 09:23 | מאת: אמה

שלום, היום בלילה חוותה אימי כאב עז בשוק ובירך של רגל ימין למשך כ- 15 דקות.הכאב היה דומה להתכווצות ברגליים אך חזק יותר והרגל לא נהייתה קשה. אציין בנוסף כי לאימי יש וריד בולט ברגל זו ובבדיקת רופא נמצא שיש דופק בוריד. אשמח לשמוע את חוות דעתך ואת עצתך בנוגע לבדיקות אפשריות תודה מראש, אמה

שלום כאב עלול להיגרם מבעיית ורידים אבל לא בהכרח. בשלב זה ממליץ על דופלקס ורידי רגלים ואם יש אי ספיקה תחזור אלי כיניתן לטפל ביעילות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם